tisdag 31 juli 2012

Rekognocering

Vad gjorde man innan google? Håller som bäst på med rekognoscering och ruttplanering. I Trondheim finns det mycket att se, och hotellet som jag fick tips om via facebook är nu bokat har tydligen vunnit pris för sin frukostbuffé massor med år i rad i Norge. Trevligt med lite lyx! En som inte behöver Google maps är min far. Han gick igång på att vi ska till Norge och kom med massor med förslag på hur man kan åka... Kustvägar, häftiga broar, tunnlar på två mil, Trollstigen... Tydligen är det mycket vackert strax söder om Trondheim. Kanske vi stannar någon dag till...? Känner mig så glad över att vi skred från idé till action! I morgon är det lift off vid sjutiden! Kul!


"Där är det vackert.... och där! ....och där!"

2 kommentarer:

  1. Om du har möjlighet så åk trollstigen. Vi åkte Geiranger - Trollstigen - Molde för ett tag sen. Helt fantastiskt!! Ha det så trevligt i Norge. Hoppas att ni får bra väder :)

    SvaraRadera
  2. TACK! Upptäckte nyss att det var Olavdagarne i Trondheim med MASSOR av grejer, aktiviteter, konserter, mässor mm att göra. Risken är stor att vi blir kvar i Trondheim...

    SvaraRadera