tisdag 15 maj 2012

Mellansel

Idag fick jag äntligen åka och träffa grundkursarna igen, nu i Mellansel. Jag kom på mig själv med att sakna gruppen ganska mycket. Förra gången vi sågs var på retreaten och man kommer varandra närmare genom att dela en retreat tillsammans. 


Andakten gick inte av för hackor! Den gick i sångens och musikens tecken och vi sjöng en gospelsång så taket lyfte för utbytesstudenterna som återvänt till USA och som spelades in för att skickas som en videohälsning. Vi sjöng också en psalm  - Amazing Grace, fast på svenska...



Grundkursarna kan, Oh yes they can!
Sedan blev det nästan en heldag om idealitet och samtalet spände högt och brett över en rad områden. Kyrkvärdar, internationella grupper, de anställdas roll, gudstjänstutformning, vikten av gudstjänster SAMTIDIGT som man också ska vara en "gå-kyrka" och besöka människor i deras vardag. Som vanligt är det intressant att höra vad mycket klokskap som finns i rummet!

Men nu har Stora Tröttheten drabbat mig. Det var ett tag sedan jag var ledig och även om allt har varit spännande och intressant tar det på. I morgon ska jag försöka sova ikapp lite, är LEDIG!!! Känns underbart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar