måndag 16 december 2013

Luleå

Så är jag snart hemma efter en tripp till Luleå där jag pratat om Jerusalem för deras stiftskansli. I maj åker jag med hela klabbet till The Holy Land, och det känns så spännande! Det kan hända att denna grupp är min största och spretigaste grupp ever! Som det ser ut blir vi 45 personer i gruppen med vitt spridda yrken och förkunskaper!

Jag kände av lite nerver när jag skulle prata inför dem, men det gick snabbt över. Vilket härligt gäng det verkar vara! Och fint kansli hade de också, med biskopslägenhet och gästlägenhet i ett annex. Fikarummet var ljuvligt, som att sitta på en stor inglasad balkong. Inte för att jag på något vis vantrivs där jag är, men en liten renovering skulle inte skada...

Nu sitter jag på en synnerligen långsam buss som verkar stanna precis överallt. Jag räknar ned tiden. Bara en knapp timme kvar. Jag klev på för åtta och en halv timme sedan. Batterierna börjar ta slut i iphonen och ipaden, och även jag börjar ta slut. Ska bli skönt med lite sovmorgon i morgon följt av ett besök hos frissan. Det är dags. Eller var dags för länge sedan.

 

2 kommentarer:

  1. Härlig beskrivning! Lycka till med Luleå!

    SvaraRadera
  2. var hyrde du gästlähenheten?

    SvaraRadera