onsdag 9 januari 2013

Ett frestande förslag...

I höstas var jag och hälsade på min bror med familj i Arboga. De hade så gulliga kattungar och en av dem hade jag faktiskt ganska svårt att släppa taget om, men han var redan borttingad. Nu idag fick jag höra att han snart blir hemlös då de som tog honom inte kan ha katt längre. Naturligtvis började det snurra runt en massa tankar i huvudet på mig. ÅÅåååå, vad jag skulle vilja få upp honom till Härnösand. Men jag reser mycket. Men det är en social och gosig katt. Men vart ska kattlådan stå? Men hur trevligt vore det inte med sällskap? Men vem kan se till honom när jag är borta? Vånda, vånda... Kanske är det någon bloggläsare som kan erbjuda ett tryggt och bra hem? Jag lägger ut bilden här för att ragga katthem. Men kanske det blir hos mig han hamnar.....?3 kommentarer:

 1. Du måste rådgöra med Tibble, efter allt han är din första katt (även om han bor med din mamma).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, jag tror Tibble gärna vill ha en liten brandgul brorsa att umgås med när jag är här. "Tiger" skulle vara ett fint namn BTW.... "Tibble & Tiger" - låter mycket bra!

   Radera
  2. Det låter för mig som du redan gjort det beslutet då. Och ja, Tibble och Tiger låter bra! Välkommen till din nya familj, Tiger (eller är det för tidigt)?

   Radera