söndag 18 mars 2018

Växtplatskursen

Söndag eftermiddag och växtplatskursen är över för den här gången. Det är skönt att vara lite ledig, även om det har varit så trevligt med alla människor. Vi går liksom in i en bubbla på fredagkvällen och kommer ur den på söndagen lite yrvaket och snopet. Innuti bubblan delar vi tankar, liv och tro med varandra. Utanför bubblan är jag själv igen med oron för huset och framtiden. Inne i bubblan skämmer Anne på Vårsta diakonigård bort oss med vällagad och supergod mat. Ute i verkligheten igen micrar jag något jag hittar i frysen...

Nu tar en annan verklighet vid igen. Ledig imorgon och sedan Övik och Selånger på fortsatt utbildning av nya förtroendevalda. Jag har också dragit igång en webbstudiecirkel om Jerusalem idag för de som jag ska åka med i november. ÅTTA månaders webbkurs. Ambitionen är ett perspektiv/studieområde i veckan. Låter svårt, men kan gå. Jag laddar upp inlägg för fullt redan nu och kan sedan i sommar låsa upp dem ett efter ett. Lite kul var det att börja med en videohälsning från Jerusalem. Kunde kanske vara mindre svamligt, och med mindre grimaser. Men då första klippet råkade få med både den muslimska kallelsen till bön, helgmålsringningen och sabbatssirenen kunde jag inte låta bli att använda mig av det. Min egen svajiga insats till trots:

3 kommentarer:

 1. Du passar bra i den frisyren.
  Trivs du med den?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag trivs bra i den! Och blir faktiskt nöjdare och nöjdare. Det är som "min personlighet syns bättre", säger folk. Jag tror jag håller med. Och spar grova pengar på den minskade mängd "produkter" som nu behövs. För inte tala om kostanden att gå till frissan! En tredjedel av hur det var när jag var långhårig!

   Radera
  2. Bra att du är nöjd.
   Själv klipper jag mig så sällan som möjligt och trivs i min frisyr. Så när jag får komplimanger när jag klippt mig blir det jobbigt.
   Därav min försiktighet att kommentera nya frisyrer.

   Radera