måndag 29 april 2013

Färgval

Nu på kvällskvisten kom jag igång med lite städning här hemma. När jag reser än hit och än dit blir mitt lilla hus ibland lite eftersatt. Jag studsar mest bara till här hemma i perioder för att tömma väskan och packa om den igen. Och fara iväg igen. Nu är jag dock på hemmaplan ända tills på fredag, så då passar jag på att städa och pyssla lite. När jag städade hittade jag plötsligt några färgprover som jag plockat på mig på Fresks för ett tag sedan. Kom på när jag hittade proverna att jag gärna skulle vilja göra något åt hallbyrån, den är en lite trist obehandlad furumöbel som skulle må bra av lite färg. Vitt minimalistiskt är så snyggt (hemma hos andra), men det funkar inte riktigt i mitt hem vars stil närmast kunde beskrivas går i nån slags "hippie-pippilångstrump-bazar "- tema. Så. Varför börja med vitt nu? Rött, rosa, lila eller turkost? Funderar....


4 kommentarer:

 1. du vill måla hallbyrån? varför inte måla väggen istället?

  SvaraRadera
 2. Ja, eller både byrå och vägg... När jag ändå håller på...

  SvaraRadera
 3. Två färger kanske?
  Måla på den ena, låt torka, måla andra färger och sandpappra...fast då måste du ju gilla den lite slitna looken. Med rätta färger och rätta handlaget kan det se riktigt trevligt ut.
  Lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. funderar faktiskt på de två turkosa färgerna.... får se hur det blir... Spar på projektet tills jag kan stå ute och måla.

   Radera