lördag 2 februari 2013

Huskurer efterlyses!

Nu är goda råd dyra! På måndag morgon ska jag vara pigg och kry för att åka till Hammarstrand och första träffen med referensgruppen för stiftets internationella arbete. Då ingår inte en dunderförkylning i planerna! Ögonen svider så jag knappt kan titta, bihålorna värker som om de håller på att krossas, snoret rinner, hostar. Till och med tänderna värker! Jag är för trött för att vara vaken, men när jag lägger mig ned exploderar skallen.

Testar alvedon, honungsvatten, citronvatten, bafucin, strepsils, thé, glass och apelsinjuice. Inget verkar bita på förkylningen från Hell. Jag borde försöka sova mig i form, men hur ska det gå till när det inte funkar att ligga ned? Jag kanske ska försöka pallra upp kuddar och sova sittandes? Den som har tips på bra huskur för gärna tipsa mig. Som sagt - på måndag morgon ska jag vara pigg och kry för att göra ett bra intryck på referensgruppen...
4 kommentarer:

 1. Stackars dig. Låter som enda hjälpen är att sova. Influensan? Hoppas du blir bra tills IR.
  Kram från oss på behörigt avstånd.

  SvaraRadera
 2. Efter att ha sett dig idag kan jag säga att det inte blir någon resa i morgon. Stockholm får också klara sig utan besök på tisdag. Sömn är enda botemedlet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med er, hon behöver att stanna i sängen och vila ett par dagar. och så sjuk skulle hon inte göra ett gott intryck ändå!

   Radera
 3. Jag har tagit sinova nu iveckan som finns receptfritt. Kanon mot bihålorna. Det lättade efter nån timma... Krya på dig!

  SvaraRadera