tisdag 5 januari 2016

Starka magneter...?

Jag gick till jobbet en stund idag. Ville kolla in läget, och så har jag fått en del mail om att jag behövde byta lösenord. Det var lite avslaget på jobbet, skymtade tre andra kollegor bara. Men snickaren var där för att hänga upp hatthyllorna och whiteboarden. Bra, bra! Chefen var där också så jag inhämtade snabbt blessingen om att ha två WB's eftersom de inte alls är så stora som jag behöver.

Frid och fröjd. Snickaren kom och hängde upp dem. Tyvärr gick det bara att hänga åt ett håll, så trots att jag har två WB's känns det ändå lite smalt. Men man får "gilla läget". När snickaren var klar letade jag fram mina WB-grejer och... Jäklar! Magneterna funkade inte alls på den nya whiteboarden!!! Wtf! De medföljande magneterna funkade ju... Jag googlade snabbt på WB-märket och ser att det ska vara extra starka magneter på denna yta. Kände humöret sjönk som en sten! Priset för denna nya WB är samma som en tre gånger så stor WB skulle kosta, så argumentet om "att vi har begränsad budget för kontorsutrustning" faller platt. Men visst. Den ÄR snygg. Jag är dock mer ute efter funktion.

Nu blir det till att handla superstarka magneter och pyssla fast dem på ramarna och klädnyporna som jag faktiskt vill kunna använda. Tur det är helg i morgon så jag kan smälta detta bakslag och ladda om för jobbstarten på torsdag.

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar