onsdag 23 april 2014

Det kommer att bli av!

Nu ska jag sluta reservera mig! I sommar ska jag vandra dryga tio mil på "el Camino"!!! Jag bestämde mig idag, och manifesterade detta beslut med att boka hotell i Madrid och i Sarria samt kollade upp flyg och tåg. Efter midsommar bär det av! Oj, vad jag ser fram emot detta och oj, vad jag börjar gruva mig för den långa promenaden... Vill det sig väl kommer jag också få en helg i Madrid innan jag reser hem igen. Måste börja fräsha upp min spanska nu! Sedan är det en hel del utrustning som behöver testas. Skor, vandringsstavar och ryggsäck känns som det viktigaste. Eftersom gympadojorna är mjuka som mockasiner funderar jag på att lägga en slant på vandrarkängor - om jag bara hittar riktigt lätta sådana. Jag vägrar gå med tunga skor!

Men wiiiiiiii, det ska bli av! Jag vilar lite i glädjen som kom efter detta beslut! Starten går veckan efter midsommar...

2 kommentarer:

 1. Vilket beslut och vilket häftigt äventyr!!! Hoppas du delar med dig av upplevelserna under vandringens gång. Glöm bara inte att det finns bussar att ta till, om det skulle behövas!
  Ragnhild

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eftersom jag inte tänker rusa till santiago har jag tänkt skriva desto mer. Jag hoppas på bra wifi-möjligheter så det kan bli dagliga rapporter från "el Camino". Så roligt att du är med och läser!

   Radera