lördag 4 maj 2019

Smilla och jag...

...har idag hängt lite i båtskjulet för att spela in den film som kommer på "s/y ATLA3" på torsdag. Det var jättekul att ha henne med och även om nästan inget blev gjort på båten blev det en hel del bra träning för henne att börja känna sig hemma i båten. Favoritstället är på relingen vid sittbrunnen. Där har hon god uppsikt över allt som händer.

Flytvästträningen går det lite si och så med. Hon står som ett ljus när jag sätter på den, men sedan rör hon sig nästan inget heller. Jag försöker locka henne att ta några steg med leksaker, till och med laserpekaren - men än står hon mest och tittar eller faller omkull. Eller backar. Mycket träning återstår där.


Sedan är det detta med bilåkandet. Det är verkligen ingen favoritsyssla enligt Smilla. Högljudda protester! Ändå är bilen en bra tillflyktsort att hoppa in i när hon är på varvet. Så det är inte själva bilen, det är när det rör på sig. Får se om det blir samma med båten när den kommer i vattnet också. Ja, livet med Smilla är verkligen intressant! Nedan ser du ett klipp där Sally och Smilla konverserar. Himla underhållande!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar