torsdag 24 maj 2018

Nära ett stort misstag!

Nu sitter jag och är lite smånöjd! Jag avvärjde just ett stort misstag! Ett tag har jag nu irriterat mig på båtkärran. Jag blir för det första helt beroende av att pappa eller någon med tung bil kan hjälpa mig i med ATLA3. För det andra är kärran inte bra. I vintras small en stötta av och jag har drömt mardrömmar om hur hela båten ramlar av kärran. För det tredje låser sig ett hjul lite för ofta, trots jag hade den på service förra året.

Skred till verket häromdagen och lade ut kärran på blocket med avsikten att övergå till stöttor istället. Jodå, en spekulant blev seriöst intresserad av kärran så jag var där igår och fixade till den. Hade en kompis som körde lite rally med den så hjulet skulle komma igång att snurra. Fixade alla lysen, bromsljus, blinkers och positionsljus. Skruvade fast ett stöd. Satte fast den polska registreringsskylten och fräshade till hela vagnen lite. Inför försäljningen alltså. När så allt var klart inser jag ju vilket misstag det är att sälja trailern till min trailerbara båt! Hur dum får jag bli?

Nu behåller jag vagnen, no hard feelings från spekulanten. Ska försöka palla upp den i vinter så hjulen får hänga utan belastning. Kanske jag kan komma åt och smörja lite här och var också. Det är väl själva fasen om det inte ska funka!


2 kommentarer:

  1. Tur du tänkte på det innan det var för sent.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eller huuuur! Är faktiskt så lättad fortfarande!

      Radera