måndag 16 mars 2015

Nöjd med dagen

Idag kan man nog säga att jag är nöjd med dagen! Dagen fick en rivstart, väckarn ringde, men eftersom jag är så seg på morgonen blev det ändå ganska stressigt. Bilrutorna var nerisade, och det tog både kraft och svordomar att få titthål nog för att kunna köra iväg till Sundsvall. På Radiohuset där skulle jag nämligen vara med i direktsändning och ge "svenska kyrkans syn" på det kyrkbygge som eritreanerna håller på med i Stockvik. "Ser ni det som en konkurrens?" Frågade reportern, och jag fick förklara att det snarare är tvärtom, en kyrka till är ju berikande... Ganska roligt var det att prata i radion, även om det var nervöst innan. Roligt var det också att de på jobbet tyckte jag gjorde bra ifrån mig, speciellt att få höra det från Thomas och Kajsa värmde!

En framgång ger en annan framgång... Jag har haft värsta flytet idag med skrivandet! Nästa onsdag har jag deadline på den rapport som ska skrivas på kursen "christians of the Middle East". I volym fick jag till 6 av de 12 sidors text jag ska producera! I och för sig kommer jag nog få skriva om och ändra en del innan jag är nöjd, men ändå! Äckligt nöjd blev jag att komma igång så starkt!

Väl hemma tänkte jag slappa eftersom jag har lite träningsvärk sedan helgen av att promenera så mycket. Men plötsligt vällde det upp energi i kroppen och jag begav mig på turf-promenad. Typ man går och paxar zoner med hjälp av mobilen. Jag har beskrivit det i ett tidigare inlägg, du som vill veta mer kan ju googla på "turfgame". Åkte upp en rank gjorde jag ikväll, så även påmotoonsfronten blev dagen alltså lyckad!

 

 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar