lördag 16 juni 2018

EFiT - packar för Göteborg!

Välkommen till min EFiT-dag där jag packar för Göteborg! För den som är med om en EFiT-dag för första gången kan jag förklara, EFiT står för "Ett Foto i Timmen" och på denna blogg hittar du fler som håller på! Det hörs ju på namnet, de som gör en EFiT-dag dokumenterar sin vardag med ett foto i timmen. Lite kul, för vanliga människors vanliga liv knyts då ihop. Två gånger varje månad är därför en EFiT-dag, och jag brukar haka på när jag kommer ihåg det. Som idag!

Själv laddar jag för att i morgon bitti bege mig till Göteborg och Västkusten för att där segla med min kompis Katarina i hennes Tur-84:a. Förhoppningsvis får vi också se en skymt av Volvo Ocean race som gick i mål i GBG i förrgår och ska ha in-port sailing där samt en massa ståhej i hamnen där de ligger... Men idag: Packning!


10.00 Morsan är en fena på "Bubbles IQ". Alltså, bäst i Sverige i detta nu!

Det var min dag. Imorgon börjar roadtrippen. Välkommen att följa på youtube, varje torsdag lägger jag ut ett nytt avsnitt. s/y ATLA3 är kanalen. Vill du sälla dig till mina 54 subscribers kanske? Jag blir glad får sådant. Kram och godnatt!9 kommentarer:

 1. Sverigemästare på min ära!
  Hoppas du får en bra resa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det är lätt att tro hon inte har något liv... Men hon är synnerligen aktiv med annat också...

   Radera
 2. Wow, vilken packning. Hoppas du får en riktigt härlig resa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Galet mycket! Skulle lätt fylla en trunk till....

   Radera
 3. Sydvästen är ett av det bästa plaggen som uppfunnits! Fast nu, när jag har rör i båda öronen, så har jag börjat använda min badmössa! Funkar också! :D Hoppas du får en trevlig resa!

  // Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. Ja, visst är det ett fiffigt plagg! No more rain in the neck!

   Radera
 4. Hoppas du får en riktigt härlig roadtrip. :)

  Ursäkta sen kommentar men av någon märklig anledning så går det inte att kommentera via mobilen längre på blogspot utan jag måste plocka fram datorn...

  SvaraRadera